Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης Γιατρών

Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης Γιατρών

Σύμφωνα με τον όρκο του Ιπποκράτη , ο Γιατρός πρέπει να στέκεται πάντα στο πλευρό των ασθενών του. Όμως, παρά τις καλύτερες προθέσεις, μερικές φορές σε μια ιατρική επέμβαση, παρακολούθηση ή διάγνωση, μπορεί να προκύψει ένα λάθος ή μια παράλειψη και η έκβαση της να γίνει δυσάρεστη για τον ασθενή και να επιφέρει συνέπειες και για εσάς.

Εμείς στην AIC Insurances, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία , προσφέρουμε ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν τη μέγιστη προστασία σε ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας, είτε είναι συμβεβλημένοι με το ΓεΣΥ είτε όχι.

Η ομάδα μας γνωρίζει τη σημασία της προστασίας των επαγγελματιών υγείας από αγωγές για ιατρική αμέλεια ή άλλες ευθύνες και τις συνεπαγόμενες οικονομικές απώλειες. Με τα προσφερόμενα ασφαλιστικά προγράμματα , οι επαγγελματίες υγείας έχουν την κάλυψη που χρειάζονται, ώστε μοναδικό τους μέλημα να είναι η παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών στους ασθενείς τους.

Η Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης Ιατρών απευθύνεται σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και παρέχει κάλυψη Επαγγελματικής ευθύνης για αποζημιώσεις που μπορεί να διεκδικήσουν ασθενείς τους.

Τι μπορεί να καλύψει το Ασφαλιστήριο Επαγγελματικής Ευθύνης Ιατρών

A. Επιδικαζόμενα Ποσά για Απαιτήσεις

Το Ασφαλιστήριο καλύπτει ποσά τα οποία ο Ασφαλισμένος δυνατό να καταστεί νομικά υπεύθυνος να πληρώσει ως αποζημίωση σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου που προκύπτουν από απαιτήσεις που εγείρονται εναντίον του, που διαπράχθηκαν ή υπάρχει ισχυρισμός ότι διαπράχθηκαν εντός της Γεωγραφικής Περιοχής που αναφέρεται στο Ασφαλιστήριο.

Ασθενείς μπορεί να ζητήσουν αποζημιώσεις για:

  • παράβαση του επαγγελματικού του καθήκοντος
  • μη επίδειξη της δέουσας φροντίδας και επιμέλειας
  • οποιαδήποτε πράξη από αμέλεια
  • παράλειψης εκτέλεσης επαγγελματικής δραστηριότητα
  • ενέργειες ως Καλού Σαμαρείτη
Β. Έξοδα Υπεράσπισης
Στο ασφαλισμένο ποσό, συμπεριλαμβάνονται οι δικηγορικές αμοιβές και τα δικαστικά έξοδα που ενδεχομένως απαιτηθούν για την απόκρουση ή το διακανονισμό οποιασδήποτε σχετικής απαίτησης στα Αστικά Δικαστήρια.

Antigonos Theodorou

Typically replies within a day

Hello, Welcome to the site. Please check the below button to chat with me through Viber.

Powered by WpChatPlugins
;